Puppy begeleiding

Voor een goede start met jouw pup! Voor begeleiding van essentiële vaardigheden voor nu en in de toekomst!

Yes! Mijn pup is thuis!

Met je pup de wijde wereld in

Natuurlijk wil je niets liever dan gelijk een goede start maken met je pup! Maar door de bomen zie je het bos niet meer. Welke hondenschool, trainer, cursus? Er is zoveel aanbod. Daarom kijken we bij Wolfhalla naar wat jij en je pup nodig hebben. Een programma op maat waar alle basic puppy life skills gegarandeerd in verwerkt worden. Door samen een positieve band op te bouwen gaat jouw pup jou de geweldigste persoon op aarde vinden. Hierdoor gaat hij o.a. met plezier komen als je hem roept, leert hij te negeren wat niet hoeft en op een veilige manier socialiseren en met de vele prikkels van de maatschappij om te gaan. Ook besteden we aandacht spel, ontspannen wandelen en leert hij zijn neus te gebruiken.

Leren is leuk!

Wist je dat jouw pup 24 uur per dag leert, 7 dagen per week?

Tijdens onze begeleiding leer je gebruik te maken van deze tijd en zet je jezelf en je pup op voor succes! Dit doen we door te werken aan de volgende punten:

  • Recall
  • Ontspannen wandelen in verbinding
  • Socialisatie
  • Habituatie
  • Mini Meet Your Dog
  • Recepten voor jullie situatie
Kan ik beginnen voordat de pup er is?

Jazeker!

Als je pup er nog niet is kan je al aan het werk met de o zo belangrijke onderliggende theorie om zo al moderne en welzijnsgerichte informatie in huis te hebben als je pup daadwerkelijk komt. We starten dan met de Mini Meet Your Dog en recepten naar aanleiding van de voorgaande theorie zoals de (leef)omgeving, de veilige plaats, bezoek en vragen vanuit jullie. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.