Op wandeling

Wil of kan jij niet een heel traject afnemen, maar heb jij wel behoefte aan praktische tips die jou ook verder helpen in je dagelijkse praktijk of zoek je een prachtige wandelworkshop voor jouzelf, een duo of klein groepje? Lees dan gauw verder!

Leren wat jij nodig hebt!

Op wandeling is waar het gebeurt...

Een wandelsessie op maat waarin er gekeken wordt naar jouw routines, patronen, overtuigingen en acties. Gewoon als je net dat stapje wil maken maar niet weet hoe je dat voor elkaar krijgt. Ik dien als jullie spiegel en leg, zonder oordeel, uit wat er gebeurt bij jou en je hond om zo tot een fijne samenwerking te komen waarin alle partijen zich gehoord en gezien voelen. Voor meer relaxte, ontspannen wandelingen!

samen op weg

Wat zijn de mogelijkheden?

Samen op wandeling is een natuurlijke vorm van ‘training’. Een prachtige ervaring waarin je concrete handvatten opdoet die je meeneemt om in te zetten tijdens je eigen toekomstige wandelingen.

Optie 1: Natuurwandeling

Natuurwandeling in een aanlijn- of losloopgebied met je eigen hond. Even alles loslaten, ontspannen en ervaren hoe jullie patronen in elkaar zitten en waar ruimte is voor eventuele aanpassingen.

Optie 2: Walkthrough

Een wandeling door je eigen buurt met alle ‘obstakels’ die je iedere dag weer tegenkomt. Praktische tips om jouw buurtwandelingen meer ontspannen te maken.

Optie 3: Sniffari wandeling met jouw hond

Een Sniffari wandeling in een aanlijn- of losloopgebied waarbij we jouw hond volgen (on & off road) en waarin je jouw hond leert lezen en leert hoe je dit kan vormgeven.

 

Ik loop tegen wat problemen aan tijdens mijn wandelingen

Juist dan kan een praktische wandeling een verademing zijn!

Ontspannen in de natuur praktisch bezig zijn met die eventuele knelpunten waar je altijd weer tegenaan loopt. Je hebt ook ruim de mogelijkheid om juist die vragen te stellen die jou bezig houden over je eigen gedrag en het gedrag van je hond om vervolgens advies te krijgen waar je ook echt verder mee kan. En weet je wat het mooie is? Je kan deze sessies ook samen boeken! Heb je een klein wandelgroepje of vriend/vriendin waar je vaak mee wandelt en wil je samen genieten van een prachtige wandeling met adviezen of een heerlijke workshop doen? Meld je dan aan!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.