Meet your Dog

Hello and Meet Your Dog! Honden hebben hun eigen taal. Ze kunnen heel goed duidelijk maken wat ze (niet) willen en bedoelen. Door middel van deze workshop ga jij je hond beter leren begrijpen om hem zo nog beter te kunnen begeleiden om daardoor een nog betere band te krijgen.

Ik wil mijn hond graag nog beter leren kennen

Voor een vol en rijk leven van je hond

Door goed naar je hond te kijken, zijn historische geschiedenis te kennen en door te weten wat er allemaal te zien is, kun je de taal van je hond beter leren begrijpen. En niet alleen de taal van je eigen hond, maar ook van al die andere honden die jullie pad doorkruisen. Zo krijg jij genoeg zelfvertrouwen om op wetenschappelijk onderbouwde kennis af te gaan, waardoor je eerder een situatie kan veranderen en daardoor het leven van niet alleen je eigen hond prettiger maakt, maar ook dat van andere honden. Want honden het zelf uit laten zoeken, is meestal niet de beste manier.

wat als...

Je de behoeftes van je hond zou kennen?

Hoe zou het zijn als jij nog beter zou weten waar je hond ‘vandaan komt’ en jij je hond daardoor nog beter kan bijstaan en je hond daardoor steeds meer vertrouwen in jou krijgt? Dat je aan je hond kan zien hoe hij zich voelt of wat hij wel en niet wil? Dat je weet wat hij probeert te zeggen en dat jij daar op kan inspelen? Dat je begrip kan hebben voor bepaald gedrag omdat je het begrijpt en je hond zich gehoord voelt en daardoor een fijne samenwerking met jou aangaat en een vol en rijk leven heeft?

Zo gaan we dit doen

Ik ga je hierbij helpen

Deze workshop bestaat uit 3 delen:

  • We beginnen met een video: Jouw hond is meer dan een huisdier! In deze video leer je de moderne en wetenschappelijke L.E.G.S. methode beter kennen en wat dat betekent voor jouw hond.
  • Vervolgens duiken we in jouw type hond met alles wat daarbij komt kijken.
  • Om daarna samen op pad te gaan. We gaan namelijk ontdekken wie jouw hond is, hoe hij zich verhoudt tot de theorie en wat jouw hond communiceert tijdens de wandeling. Bij de dingen die tijdens de wandeling naar boven komen kunnen we dan ter plekke kijken en bespreken wat een goede aanpak zou zijn die bij zou dragen aan jullie samenwerking en vertrouwen in elkaar. 
PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje.