Durk's Dogsnacks en Wolfhalla

Zonder dat we op zoek waren vonden we elkaar

1 en 1 = heel veel liefde voor jouw hond

Puur Natuur

In het Snuffelbos maken we gebruik van een natuurlijke omgeving, zo veel mogelijk natuurlijke materialen en maken we ons sterk voor natuurlijk gedrag. Een afgezette en omheinde oase van 4000 vierkante meter in het bos. Een plek om individueel vrij te snuffelen en ontdekken. Een omgeving waarin het natuurlijke gedrag van je hond gestimuleerd wordt en je zelf tot rust kan komen. Hierbij maken we ook gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke geursporen en snacks.

En daar sluit Durk’s prachtig bij aan. Het belangrijkste uitgangspunt is weten wat je geeft. Pure en eerlijke hondensnacks, die ook qua formaat en diersoort matchen bij de honden van het Snuffelbos. Mag jouw hond alleen konijn? Of is er een gevoeligheid voor kip? Samen zorgen wij ervoor dat er ‘op maat’ naar hartenlust gesnuffeld kan worden.

Kom jij ook voor een heerlijke rustgevende wandeling en mentaal uitdagende Sniffari in een veilige, omheinde en natuurlijke omgeving met eerlijke, pure en passende snacks? Dan ontvangen wij je graag!

Wil je daarna je hond thuis lekker verder laten kauwen? Kijk dan eens op de site van Durk’s!

 

De kracht van

Samen vooruit

Claudia en ik (Marra) ontmoetten elkaar voor het eerst in het Snuffelbos. Daar vielen onze raakvlakken op en onze gedeelde passie voor hondenwelzijn.

Wil jij ook genieten van de voordelen van onze samenwerking? Maak dan gebruik van de kortingscode die je krijgt na je snuffelbosbezoek. Snuffel op de site van Durk’s en regel jouw lekkers voor thuis!